Fredrik Furu – Aldrig tillbaka

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Fredrik Furu från Jakobstad är här aktuell med singeln Aldrig tillbaka. En återblick på året som gått och alla händelser som format 2020. Både personligt för sångaren och mer globalt i form av virus och Black Lives Matter-manifestivationer, men även att alltid se och gå framåt.

Fredrik berättar för bloggen:

”Det har varit ett märkligt år, kanske det märkligaste hittills. Jag satte mig ner och skrev, summerade och blickade tillbaks på den senaste tiden i mitt liv och insåg att den innehållit nästan allt. Förälskelse, lycka, sorg, rädsla och oro för framtiden. Känslor som verkligen har visat mig att jag lever.

Ju mer jag skrev ner desto starkare blev min övertygelse och insikt om att trots allt det som hänt så finns det bara en väg att gå, och det är framåt. Aldrig tillbaka. Där och då föddes låten.”

Till Aldrig tillbaka har Fredrik även spelat in en musikvideo i Degerby, Finland.

”Låten har en slags större än livet känsla i sig, så jag ville att videon skulle filmas i ett öppet landskap. I oktober var jag ute och körde längs Hangö-vägen och av nån anledning fick jag för mig att svänga av mot Degerby. Där över fälten gick en ringlande landsväg och känslan var nästan som på den irländska landsbygden. Jag visste genast att det här var en bra inspelningsplats.”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.