Serg – Through the dark

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Då är det dags för ännu en debutant här i bloggen. Serg är en artist och låtskrivare från Stockholm som bland annat inspireras av artister som BANKS, FKA twigs, Troye Sivan, Lorde och Allie X.

”Så länge jag kan minnas har jag fascinerats av oförlåtligt ’egna’ personer, att oavsett byte av miljö, består de. Den sortens genuinitet strävar jag aktivt mot, både privat och i mitt skapande.”

Resultatet är R&B-baserad pop som målats upp av romantiska och journalskrivna texter om självupptäckande, hopp och hjärtesorg i dess många former. En känsla som dar åt det lite mörka hållet, vilket jag gick igång på när jag för första gången hörde debutsingeln Through the dark.

Låten i sig är inspirerad av berättelsen om Jules och Rue i den fantastiska HBO-serien Euphoria. En låt som snyggt byggs upp i produktion och melodin. Där allt byggs upp med sköna beats och stora trummor medan Serg sjunger till de som känner att de fastnat i ett mörkt hål. Sångaren berättar.

”Jag har alltid varit vännen som engagerar mig, tills jag insåg att sättet jag gjorde det på fick mig att känna mig mindre. Det är inte en egenskap som jag föraktar, det måste bara finnas en balans som jag ännu inte riktigt hittat. Så, även om låtens tema är universellt, blir den över tid för mig personligen en påminnelse och lovar mig själv att hålla ut. Texterna är lika viktiga för mig själv att lyssna på ibland.”

Helt klart en imponerande debut och ett namn att ta med oss in i 2021.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.