Åh, detta var snyggt! Den varma rösten tillhör den kanadensiska sångerskan Kaili Kinnon. Hon har haft en oplanerat paus på grund av en hjärnskada. Men nu är Kaili tillbaka med singeln Bone alien. En luftig och nästan lite svävande poplåt som verkligen omfamnar en när man lyssnar på den.

Nordiska Favoriter

Låten i sig handlar om att få upptäcka sig själv. Att igenom smärta och sorg komma ut på andra sidan som en ny människa. Lite så som Kaili fått öra under sin väg mot bättring. Med andra ord är det en riktig feel good-låt som du kommer att få lyssna på så snart du klickar på play-knappen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.