Åh, detta var snyggt! Den varma rösten tillhör den kanadensiska sångerskan Kaili Kinnon. Hon har haft en oplanerat paus på grund av en hjärnskada. Men nu är Kaili tillbaka med singeln Bone alien. En luftig och nästan lite svävande poplåt som verkligen omfamnar en när man lyssnar på den.

Popmuzik Podcast

Låten i sig handlar om att få upptäcka sig själv. Att igenom smärta och sorg komma ut på andra sidan som en ny människa. Lite så som Kaili fått öra under sin väg mot bättring. Med andra ord är det en riktig feel good-låt som du kommer att få lyssna på så snart du klickar på play-knappen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.