Nightmare är första singeln från den London-baserade sångaren Scott Quinns kommande EP Better For Me som släpps nästa år. Nya singeln bjuder på läckert rytmisk produktion och melodi där Scott sjunger om att tro att man känner någon, men upptäcker att personen i fråga plötsligt gelt förändrats.

Sångaren berättar för bloggen:

”Den här låten är en sammanslagning av perioder där du tror att du känner någon, bara för att helt plötsligt visa sig att man har väldigt fel. De subtila förändringarna i en persons personlighet eller energi och hur dessa små förändringar kan ha en förödande effekt. Din värsta mardröm.”

Nightmare är skriven av sångaren tillsammans med Gil Lewis och Micky Blue. Värt att nämna är att Scott tidigare varit med och skrivit hits för akter som BTS, Zara Larsson och Keith Urban. Så helt främmande för att snickra ihop en hit är han inte, vilket du kommer att upptäcka här.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.