Robin Stjernberg ligger minsann inte på latsidan. Om han inte skriver och producerar så sjunger han. Som här på nya singeln So much for love som släpps under producenten Andrellis namn. Här bjuds vi på en upplyftande EDM-låt med riktigt skönt driv och beat. Som vanligt när Robin sjunger färgats låten av hans något vemodiga röst, vilket jag tycker passart grymt bra, speciellt här, där Robin sjunger om ett förhållande som ser bra ut på papperet men som bara är en fasad.

Följ på Apple Music

-Efter att precis sett klart senaste säsongen av The Crown, så skulle det kunna vara en temalåt för Charles och Lady Dis livsöde…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.