Dream Of You är det nyligen släppta debutalbumet med den nederländske artisten Josha Daniel. Från den kan du här lyssna på den luftiga singeln Room for error. En låt som garanterat kommer passa fans av bland annat M83. Om singeln berättar Josha för bloggen:

Nordiska Favoriter

”Det är ett emotionellt spår som tar upp minnen från mitt förflutna, men påminner mig också om hur jag försöker leva upp till mina drömmar. Jag försökte använda huvudsakligen analoga syntar och organiska trummor och slagverk för att skapa en naturlig atmosfär. Jag experimenterade också med olika sångskikt för att ge det en episk känsla.”

Kasta dig ut i Joshas musikvärld här nedan. Det är definitivt något du vill uppleva.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.