Chris Hadland står som regissörer för den filmiska musikvideon till Zosia senaste singel 7 Suns. Videon (och låten) ger en episk science fiction-känlsa och ökenlandskapet passar ju extra bra nu när vi längtar till den kommande Dune-filmen.

Svensk Pop

Låten handlar om den oro och nöd många känner i dessa tider och är inspirerad av novellen Nightfall av Isaac Asimov som handlar om en planet som bara upplever natt en gång var 2000:e år. Allt producerat som en pampig och filmisk låt med snyggt pumpande arrangemang som färgats av dramatiska stråkar. Över det hela ligger Zosias starka röst och levererar berättelsen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.