Det har varit tyst om Nira K i ett par år nu. Senast sångerskan släppte en låt var med Bara du 2018. Efter det kom livet i vägen för musiken och istället för att släppa låtar fick det bli blöjbyte och föräldraskap som prioriterades.

Men nu är Nira K tillbaka med singeln Mitt i Juni. För oss som älskat sångerskans låtar ända sedan debuter kommer definitivt inte att bli besvikna. Vemodig pop med stark melodi och en fantastik refräng. Det får en ju att inse hur mycket man saknat Nira K och hennes låtar.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Refrängen skrevs redan sommaren 2018 när det brann så mycket runtom i Sverige, men när jag blev gravid under hösten tappade jag all inspiration och motivation till att skriva musik och mådde rätt dåligt. 
Som så många andra av mina texter fick låten ny mening när min som föddes Juni 2019 och då kunde låten färdigställas. Ibland behöver jag låta vissa låtar mogna lite innan de går att göra klart.
Så kort och gott handlar väl låten dels om nån slags kärlek till nåt som är större än en själv.”

Under nästa år är det tänkt att Nira K kommer släppa en hel del nya singlar. Den första släpps faktiskt redan på nyårsafton.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.