Honey är en London-baserad duo som består av svenskorna Miranda Öhman och Magda Skyllbäck. Tillsammans gör de klassisk pop som doftar 70-tal i allmänhet och ABBA i synnerhet. Själv tyckte jag ju detta var helt magiskt bra. För på singeln Do it all again upplever vi tidlös pop med stark melodi och snygga harmonier. Samt det där nordiska vemodet som just gjorde ABBA så älskade. Svårt att inte uppskatta det känner jag.

Do it all again skrevs av duon tillsammans med Isaac Shalam som även arrangerat och producerat. Låten i sig handlar om med- och motgångar i livet och relationer. Hur svåra stunder i livet har en betydelse till slut, oavsett om det handlar om att stanna eller lämna ett förhållande. För när allt kommer omkring, you would Do it all again.

Till singeln har de även släppt en musikvideo regisserad av Petter Larsson som du kan kolla in här nedan. Duon berättar för bloggen:

”Filmen spelades in i Älvsbyn under under Storbritanniens ”lockdown” i våras. Platsen för inspelningen var hemma hos Petter Larsson. I deras nya hus, som för övrigt fått en rejäl makeover, fanns det i källaren kvar tapeter från 70-talet som passade temat perfekt. Paret som agerar i videon är säkert bekant för många älvsbybor också. Med Petter, Frames by Petter, som den proffsiga filmare han är och Marco Casaluche, MARC & CHEESE, som mixat och producerat, gick inspelningen som en dans.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.