Den amerikanska duon RubyGld Smoke är just nu aktuella med debutalbumet Revolutionary Love. Ett album som sammanfattar parets kärlek för varandra och som skapades hemma i deras hemstudio under pandemin. Från den har de tidigare släppt singlarna Falling och Throw away tonight, och här nedan kan du stifta bekantskap med låten Horizon. Här får vi en förväntansfull och luftig poplåt om att ta sig bortom horisonten.

Bandet berättar för bloggen:

”En horisont är symbolisk för en ny början. Det signalerar något nytt som du inte har sett ännu… något bortom din nuvarande synvinkel. På låten sjunger vi ”we know there is more out there than what we see”. Vi kan känna det och vi vill uppnå det. Vi vill att det ska bli verklighet. Vi skrev och spelade in låten i en studio med ett fönster som vetter mot väster. Solnedgångens färger gav oss ett unikt perspektiv på tiden.”

Du hör resultatet här nedan och vill du lyssna in hela albumet så hittar du det inbäddat också.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.