Den amerikanska duon RubyGld Smoke är just nu aktuella med debutalbumet Revolutionary Love. Ett album som sammanfattar parets kärlek för varandra och som skapades hemma i deras hemstudio under pandemin. Från den har de tidigare släppt singlarna Falling och Throw away tonight, och här nedan kan du stifta bekantskap med låten Horizon. Här får vi en förväntansfull och luftig poplåt om att ta sig bortom horisonten.

Följ på Apple Music

Bandet berättar för bloggen:

”En horisont är symbolisk för en ny början. Det signalerar något nytt som du inte har sett ännu… något bortom din nuvarande synvinkel. På låten sjunger vi ”we know there is more out there than what we see”. Vi kan känna det och vi vill uppnå det. Vi vill att det ska bli verklighet. Vi skrev och spelade in låten i en studio med ett fönster som vetter mot väster. Solnedgångens färger gav oss ett unikt perspektiv på tiden.”

Du hör resultatet här nedan och vill du lyssna in hela albumet så hittar du det inbäddat också.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.