Tess Posner är en sångerska från Kalifornien som debuterade 2018 med EP:n One Thousand Petals. Efter den har hon varit produktiv och släppt en lång rad av singlar under 2019 och 2020. Nu är hon aktuell med singeln Party at the end of the world. En låt som Tess skrev under de stora skogsbränderna i staten och det regnade aska samt att himmelen konstant var röd, vilket gav en apokalyptiskt känsla.

Sångerskan berättar:

”I väntan på att vi kanske skulle behöva evakuera vände jag mig till en spellista men kunde inte hitta rätt låt. Jag tänkte att om detta var min sista natt på jorden, vilken låt skulle jag vilja lyssna på? Så jag skrev låten jag skulle vilja lyssna på. Även om låten kommer från ett mörkt ställe, vill jag att lyssnarna faktiskt ska känna hopp av den. På vissa sätt är 2020 världens undergång. Men det är samtidigt en bra sak. Vi måste släppa gamla strukturer och mönster och börja om. Världens undergång betyder att man säger adjö till alla gamla mönster och startar om till något bättre.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.