Trots alla svårigheter med att fysiskt kunna träffas under 2020, så skapas ändå möjligheter för artister att samarbeta. Här har Matilda Ekevik och Sofi Lindblom i duon The Mayries spelat in singeln 4am tillsammans med den Barlin-baserade singer-songwritern Ed Prosek. Låter bjuder oss på klassisk folk-pop, medan trion sjunger om upp- och nedgångar inom kärleken. Att det sällan blir som i sagorna att man lever lyckliga tillsammans för evigt, men mer att sann kärlek är den som håller ihop trots att det kan storma runt varandra.

Favoriter Apple Music

”Ed spelade upp en fantastiska refräng som omedelbart gav oss alla samma idé för en berättelse. Vi började genast skriva en låt som beskriver den unga och naiva kärleken i en övergångstid i livet när du letar efter något med mer stabilitet. Även om vi inte är så naiva längre har vi säkert alla varit där en eller två gånger.”

4am är tagen från Ed Proseks kommande EP som kommer att bestå av samarbeten med olika artister.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011