Trots alla svårigheter med att fysiskt kunna träffas under 2020, så skapas ändå möjligheter för artister att samarbeta. Här har Matilda Ekevik och Sofi Lindblom i duon The Mayries spelat in singeln 4am tillsammans med den Barlin-baserade singer-songwritern Ed Prosek. Låter bjuder oss på klassisk folk-pop, medan trion sjunger om upp- och nedgångar inom kärleken. Att det sällan blir som i sagorna att man lever lyckliga tillsammans för evigt, men mer att sann kärlek är den som håller ihop trots att det kan storma runt varandra.

”Ed spelade upp en fantastiska refräng som omedelbart gav oss alla samma idé för en berättelse. Vi började genast skriva en låt som beskriver den unga och naiva kärleken i en övergångstid i livet när du letar efter något med mer stabilitet. Även om vi inte är så naiva längre har vi säkert alla varit där en eller två gånger.”

4am är tagen från Ed Proseks kommande EP som kommer att bestå av samarbeten med olika artister.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.