Ed Prosek + The Mayries – 4am

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Trots alla svårigheter med att fysiskt kunna träffas under 2020, så skapas ändå möjligheter för artister att samarbeta. Här har Matilda Ekevik och Sofi Lindblom i duon The Mayries spelat in singeln 4am tillsammans med den Barlin-baserade singer-songwritern Ed Prosek. Låter bjuder oss på klassisk folk-pop, medan trion sjunger om upp- och nedgångar inom kärleken. Att det sällan blir som i sagorna att man lever lyckliga tillsammans för evigt, men mer att sann kärlek är den som håller ihop trots att det kan storma runt varandra.

“Ed spelade upp en fantastiska refräng som omedelbart gav oss alla samma idé för en berättelse. Vi började genast skriva en låt som beskriver den unga och naiva kärleken i en övergångstid i livet när du letar efter något med mer stabilitet. Även om vi inte är så naiva längre har vi säkert alla varit där en eller två gånger.”

4am är tagen från Ed Proseks kommande EP som kommer att bestå av samarbeten med olika artister.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.