Jakobina – Adios adios

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ja men då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Denna gång är det Theresia Svensson härifrån Göteborg som släpper sin singel Adios adios under artistnamnet Jakobina.

Theresia har under många år skrivit en hel del låtar för andra artister och jobbar mycket tillsammans med Rob Davis som bland annat skrev Can’t get you out of my head med Kylie Minogue.

Men nu är det som sagt sin egna karriär som fokuseras på och först ut för Jakobina är låten Adios adios. En lekfull och medryckande poplåt som hon skrivit tillsammans med Melody Clubs frontman, låtskrivaren och producenten Kristofer Östergren.

Om singeln berättar sångerksan för bloggen:

“Det känns grymt bra att äntligen få släppa min debutsingel. Texten i låten handlar om hur man ibland kan vara trött på sig själv, trött på att fightas mot sig själv och en längtan att bara skita i allt och vara någon annan. Det känns helt rätt att det är Adios adios som blir min debut då den verkligen visar vem jag är som artist. Lekfull, stora sounds, attityd och mycket känslor. Den är lite all over the place, precis som jag.”Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.