KAYLN – Leave your love on

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave your love on är debutsingeln med den amerikanska sångerskan KAYLN. Här bjuds vi på skönt medryckande pop med härligt pulserande refräng som verkligen fångade mitt intresse vid första lyssningen. Att inspirationskällorna för KAYLN är namn som Kelly Clarkson, P!nk, Katy Perry och Taylor Swift kommer kanske inte som en överraskning när du väl hör låten. För ska man inspireras ska man inspireras av de bästa.

Låten i sig skrev för ett år sedan när sångerskan inte riktigt visste var hon var på väg. Under våren kände hon att pusselbitarna föll på plats och det var dags att ta steget ut som artist.
På låten sjunger KAYLN om att be ens kärleksintresse att vänta på en, för man vill reda ut lite saker så som personliga demoner att våga lita på någon innan du kan committa dig. Att helt enkelt be den andre att leave your love on, vilket jag tyckte var en ganska smart ordlek.

Till låten har sångerskan även spelat in en musikvideo som hon regisserat själv.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.