Producenten Sistek från Santiago i Chile är här tillbaka med singeln More than over. En låt som den 25-årige producenten gjort tillsammans med sångaren Jordan Shaw​. Här bjuder herrarna oss på en skönt medryckande låt som läckert mixar klubb och popgenren för att skapa en given hit för våra spellistor.

Popmuzik Lover

Om singeln berättar Sistek för bloggen:

”Jordan är en superbegåvad låtskrivare och sångare och jag är så glad över att få jobba med honom. Vi introducerades av Ashley Revill (MrRevillz) i Stockholm förra året och blev snabbt vänner. Vi lyckades aldrig hamna i en studio tillsammans men fick den här låten gjord igenom att låta den studsa fram och tillbaka via e-post. Textmässigt tycker jag att More that over känns som en inre monolog eller något du skulle fylletexta ditt ex klockan tre på natten. Versens konversationsaspekt är vad som fångade mig direkt vid första lyssningen, eftersom det känns så rå och ärligt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.