Duon Fionn från Vancouver är tillbaka med ännu en stark pop-karamell för våra spellistor. Med lite vemodig känsla över sången och stark hitpotential i produktionen får vi här en låt om ett förhållande som har en viss friktion mellan parterna. Så det känns definitivt som att även singeln Space kommer att hamna i en knippe spellistor.

Fionn berättar för bloggen:

Space är en personlig låt om att känna sig långt borta från en partner i ett förhållande, men desperat inte vill ge dem det utrymme de behöver. Vi har båda alltid varit människor som trivs och kan relatera till känslan av att ständigt vilja att saker och ting ska vara ”bra” mellan oss och dem vi är närmast med. Vi ville att melodin och texten skulle representera den hopplösa känslan av friktion mellan två personer som älskar varandra, men som båda upplever demoner som dödar deras förmåga att kommunicera.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.