Idag släpper den megatalangfulla låtskrivaren och sångaren Patrik Jean sin EP Consequence. Du har ju redan har en del av låtarna här i bloggen, så det passar ju bra att knyta ihop säcken så att säga igenom att ha med titelspåret tillsammans med dess video.

Apple Music

Om låten berättar Patrik för bloggen:

”Titelspåret, Consequence handlar om att inte våga satsa på nya relationer efter ha erfarit konsekvenserna av de som kom innan, när man tror att det blir lättare om man att inte släpper in någon ny. Men det håller oftast inte särskilt länge. För hur jävlig kärlek än kan vara, så kan den vara precis lika fantastisk”

Låten är förpackat i en snyggt R&B-arrangemang som målas upp av Patriks behagliga röst. Låtarna på EP:n är en samling nedslag i känslor och en relation ur ett homosexuellt perspektiv. Något som jag tycker gör det hela än mer intressant och bra.

Den snygga musikvideon är regisserad av Magnus Ragnvid. Du kan se resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.