Ett år efter singeln Blå är det äntligen dags för Hector att släppa en ny singel. Hector som slog igenom i Idol 2016 har sedan dess varit ett viktigt namn för transpersoner i Sverige för att påverka attityder och samla de nya värderingarna hos tonåringar och bli en röst för många.

Svensk Pop

Nya singeln heter Glöm mig och är en medryckande låt med skönt funkigt poparrangemang om det universella ämnet att gå vidare från någon man ändå tycker om. En låt Hector skrivit tillsammans med Birk Frisk.

Singeln Glöm mig är en låt som betyder mycket för mig och som varit kul att skapa. Jag tror flera där ute kan känna igen sig i texten då den handlar om att lämna och gå vidare från en person som man tycker om och egentligen vill stanna med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.