Den norske sångaren Henrik Høven är äntligen tillbaka med ny musik! Sist han släppte något var ju med EP:n Allstar som kom för nästan exakt ett år sedan.

Apple Music

Sad boy (Get better!) är en medryckande och funkig poplåt som framförs med Henriks souliga och mjuka falsettröst. På singeln sjunger han om att man mår bra även om man kanske inte känner så.

Singeln är skriven av Henrik tillsammans med Lise Reppe och Emily Harbakk. Den blir också första av en rad nya låtar som den 20-årige sångaren kommer att släppa närmaste tiden. Så vi har mycket att se fram emot med andra ord.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.