Idag är det fin-fin premiär här bloggen för Joe & The Anchors musikvideo till deras senaste singel Lou Lou. En emotionell pop-ballad om saknaden av någon man aldrig riktigt fick chansen att visa sig själv för. Det är också ett tillfälle för sångaren Joakim Rosenlund att visa upp sitt känsloregister i röst och uttryck och man fallet som en fura för hans sång.

Apple Music

Om singeln berättar bandet för bloggen:

Lou Lou anspelar på en charmig besatthet som ibland uppstår efter att en intensiv men kortlivad förälskelse tagit slut. Känslan av att inte ha fått chansen att kunna utforska ett förhållande tillräckligt mycket eftersom det avslutats så abrupt.”

Musikvideon till Lou Lou bjuder likt låten på emotionell och mer avskalad känsla är sångaren sitter ensam vid ett piano som klipps in tillsammans med en kvinna som känns som den person sångaren sjunger ut sina känslor för. Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.