Synthpopartisten Matt Welch är här aktuell med EP:n Two Reasons. Från den kan du här uppleva titelspåret. En snygg och filmisk låt om att få någon ur en dålig situation. Allt arrangerat till en duett mellan Matt och den kanadensiska sångerskan Mia Bee som han även samarbetat med på låten Don’t slow down.

Popmuzik Lover

Matt berättar för bloggen:

”Jag försöker alltid låta lyssnaren skapa sin egen mening utifrån de låtar jag skriver så det finns viss öppenhet kring vad som händer och vad som kommer att hända med personerna i låten. Jag antar att jag ville skriva något som kombinerade en känsla av hopp med också en känsla av längtan / förlust och påminnelser om vad som var eller hur det brukade vara. Att välja instrument och ljud som framkallar nostalgi stöder sångens känsla och värld.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.