pop

Lovis – Hon låter dig

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter att ha släppt singeln Säg bara ja i somras är det nu äntligen dags för Lovis att släppa EP:n Fyra Känslor 27m2. En EP som namnet lite antyder på är fyra låtar lång där vi får följa med på en resa från en tvivelaktig relation till att den är förlorad, och känslorna emellan.

Här nedan kan du fördjupa dig i låten Hon låter dig. Den handlar om situationer i livet när man står på sidan och att som maktlös bara se på en situation man inte kan påverka. Att fastna i dåliga tankebanor och självömkan. Ett ämne som många kan relatera till på ett eller annat sätt.

Sångerskan berättar för bloggen:

“Jag har själv hamnat där och känt stor frustration över att jag varken kan eller borde påverka situationen, när man egentligen borde gå vidare. Även om känslan i låten återspeglas på ett visst sätt så kan jag själv applicera den på relationen till mig själv.”

Allt producerat till en emotionell poplåt av Lucas Hideg som även varit med och skrivit låten. Väldigt stark och fin låt där Lovis röst får imponera. Lyssna här nedan.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.