Trion Electric City Cowboys från Blekinge ger oss här härlig midtempo synthpop när de släpper singeln Time. Klassisk produktion som får oss som älskar soundet från 80-talet att bli helt förälskade, samtidigt som bandet reflekterar över tidens gång och världen vi levet i idag.

Popmuzik Popcast

Bandet berättar för bloggen:

”Den handlar om hur vi tar vara på den tid vi har. Både i den här världen vi lever i, men också i parallella världar som vi bara kan drömma om. Soundet i låten ligger väldigt nära det som en gång i tiden fick oss att fastna för den här typen av musik. Ren och skär synthpop, helt enkelt.”

Frans Janousek har nu även remixat låten för EP:n Enchore. Denna version är inte lika tydligt synthpoppig utan mer pop med en 80-talsvibe över sig, vilket jag uppskattade. Skön midtempo-mix där den varma produktionen skapar magi.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.