Efter att ha släppt debutsingeln Fastna för varandra i våras är det nu äntligen dags för Sabina att följa upp den singeln med låten Ingenting. En rytmisk poplåt som handlar om ångest och att ha känslorna på utsidan, men också att anstränga sig att strypa de där känslorna för att inte vara obekväm för andra.

Favoriter Apple Music

Sabina berättar för bloggen:

”Min andra singel är skriven om mina egna upplevelser av känslor och ångest, som blivit en del av mig. Många i min omgivning kan ha svårt att hantera en person som är väldigt känslig, jag kan lätt uppfattas som ”svag” och ibland känner jag mig missförstådd. Det innebär ofta att jag håller tillbaka, och inte visar allt jag känner. Det är på så sätt Ingenting kom till.” 

Ingenting är skriven av sångerskan tillsammans med Sam Petter Claeson, Julia Ivansson och Albin Clern. Känns som Sabina befäster sig som ett namn att hålla ögonen på med två starka singlar i rad. -Eller vad säger du om Ingenting? Lyssna här:

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.