16-åriga Ida-Lova från Stockholm har haft stora framgångar med hennes covers på bland annat Lalehs En stund på jorden och Kents Utan dina andetag. Nu är det äntligen dags för Ida-Lova att släppa sin första egna låt. Med hjälp av låtskrivarna Alessandra Günthardt, Emma Steinbakken, Joel Sjöö och Johan Lindbrandt släpper sångerskan här Samma gata. En medryckande poplåt om att försöka hitta sig själv i en värld där mycket är samma.

Popmuzik Popcast

Sångerskan berättar:

”Låten handlar om att man helt enkelt inte riktigt vet vem man är. Att man växer, utvecklas och förändras samtidigt som allting runt omkring en är likadant och att det kan kännas som att allting går lite för fort, att man inte riktigt hänger med.” 

På det hela en imponerande debut av en röst som jag gärna vill höra mer av. Vad tycker du om Samma gata?

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.