pop

HAERTS + Ed Droste – For the sky

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Den tyska duon HAERTS består av Nini Fabi och Benny Gebert. När de här är aktuella med singeln For the sky har de bjudit in ingen mindre än Ed Droste från Grizzly Bear att sjunga tillsammans med dem.
Till låten har Julian Klincewicz spelat in en video där sångerskan Nini höggravid dansar i ett psykedeliskt färgsprakande ljusspel.

Om låten berättar Nini:

For the sky kom från en dröm jag hade när jag först fick reda på att jag var gravid, vilket var katalysatorn och början på att skriva låten. När vi avslutade demon för låten fortsatte jag att höra Eds röst och tänkte bara att han skulle låta fantastiskt på den. Vi kände honom inte vid den tiden, men var sådana fans. När vi kontaktade honom trodde vi ärligt att vi aldrig skulle höra från honom. Men han hörde av sig och vi gick in i studion i LA och det hela slutade med att vi stod i samma rum och sjöng in låten. Nu känns det som en sådan nostalgisk tillbakablick. Men även då var det speciellt. Det var känslan du får när du sjunger med någon och något bara klickar. Sedan är det extra galet när du sjunger med en sångkraft som Ed. Jag önskar att alla kunde sjunga tillsammans mer och känna det.
Några månader senare bestämde vi oss för att vi ville göra en musikvideo en vecka innan jag skulle föda. Så allt kom i full cirkel när Julian kom till NY och filmade mig dansande 9 månader gravid.”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.