Space är senaste singeln med den brittiska sångerskan Becky Hill, och är då tredje singeln som är tagen från sångerskans debutalbum som släpps den 19:e Mars nästa år.

Skicka in din musik

Här ger sångerskan oss stark alt-pop där hennes röst verkligen får imponera. Låten är producerad av Mark Ralph, Dave Whelan och Mike Di Scala och ger en dramatisk och snygg känsla.

Space är en mycket personlig låt som verkar en miljon mil bort för mig nu. Jag är stolt över den här låten av många anledningar. Egentligen är det den mest ärliga jag någonsin varit med mig själv, än mindre allmänheten. Producerad av Mark Ralph, Dave Whelan och Mike Di Scala, med sångproduktion av Ryan Ashley, den här låten har känts som ett steg upp och ett steg ut för mig som artist. En ballad för dansgolvet som berättar en historia, med en inblick i mitt liv och vem jag är som person. Den växer verkligen till vad jag kan förvänta mig av mitt debutalbum. Albumet kommer att vara fullt av personliga insikter från mitt liv som inte nödvändigtvis är för ett dansgolv, men mer för hur jag lyssnade på album i mitt sovrum när jag växte upp och jag tolkade varje låt som om det vore tänkt för mig. Och nu har jag gjort det! Skrev ett album för mig själv som jag hoppas att andra kan resonera med, precis som jag brukade göra när jag växte upp och lyssnade på andra artisters album. Jag tror inte att jag någonsin kommer att få en ny chans att spendera så länge på ett album igen, så jag är väldigt upphetsad, stolt och redo att släppa den till världen!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011