pop

Becky Hill – Space

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Space är senaste singeln med den brittiska sångerskan Becky Hill, och är då tredje singeln som är tagen från sångerskans debutalbum som släpps den 19:e Mars nästa år.

Här ger sångerskan oss stark alt-pop där hennes röst verkligen får imponera. Låten är producerad av Mark Ralph, Dave Whelan och Mike Di Scala och ger en dramatisk och snygg känsla.

Space är en mycket personlig låt som verkar en miljon mil bort för mig nu. Jag är stolt över den här låten av många anledningar. Egentligen är det den mest ärliga jag någonsin varit med mig själv, än mindre allmänheten. Producerad av Mark Ralph, Dave Whelan och Mike Di Scala, med sångproduktion av Ryan Ashley, den här låten har känts som ett steg upp och ett steg ut för mig som artist. En ballad för dansgolvet som berättar en historia, med en inblick i mitt liv och vem jag är som person. Den växer verkligen till vad jag kan förvänta mig av mitt debutalbum. Albumet kommer att vara fullt av personliga insikter från mitt liv som inte nödvändigtvis är för ett dansgolv, men mer för hur jag lyssnade på album i mitt sovrum när jag växte upp och jag tolkade varje låt som om det vore tänkt för mig. Och nu har jag gjort det! Skrev ett album för mig själv som jag hoppas att andra kan resonera med, precis som jag brukade göra när jag växte upp och lyssnade på andra artisters album. Jag tror inte att jag någonsin kommer att få en ny chans att spendera så länge på ett album igen, så jag är väldigt upphetsad, stolt och redo att släppa den till världen!”


Stötta mitt arbete med Popmuzik.
Bli Patreon-medlem du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.