pop

NERIKE – Allt som någonsin gått att hoppas på

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

När jag träffade Kalle Kovács för att prata om hans musikprojekt NERIKE i min podd berättade han lite om just denna singel. -Har du inte redan hört avsnittet, så kan du lyssna på det här.

Allt som någonsin gått att hoppas på är en låt om att våga fråga hur den andre mår och vara öppen med sina känslor. För det är kanske just att se den där personen som är på botten som gör att den orkar kravla upp igen. Men tyvärr vågar vi sällan ställa de där frågorna som ger de obekväma svaren…

Sångaren berättar:

“Väldigt länge har starka människor varit de som biter ihop och låtsas som att ingenting hänt dem. För mig personligen har det varit tvärtom, jag har alltid varit avundsjuk på människor som vågar vara öppna om hur de mår och har nära till sina känslor. Samtidigt är det också läskigt – jag satt på ett tåg för ett par år sedan från Göteborg till Hallsberg där en medpassagerare grät genom hela resan och trots att människa efter människa passerade den gråtande kvinnan var det ingen som frågade om hur hon mådde. Givetvis var jag en av dessa.”

Låten är avskalad och vackert drömliknande i produktionen. Sången är mjuk, nästan viskade samtidigt som låten svävar fram över den elektroniska ljudbilden. Väldigt mysigt.


Stötta mitt arbete med Popmuzik.
Bli Patreon-medlem du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.