pop

Premiär: Cristóvam – Setting sun

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Cristóvam är en singer-songwriter från Portugal, närmare bestämt på Azorerna. Cristóvam debuterade 2018 med albumet Hopes & Dreams och har sedan dess hyllats över hela världen för sin musik.

Nu är han aktuell med singeln Setting sun vars vackra musikvideo har svensk premiär här i bloggen idag. Låten i sig är första smakprovet från sångarens kommande andra album som släpps under nästa år.
Setting sun är en behagligt medryckande folk-poplåt med en melodi och känsla som man tar direkt till hjärtat. Snyggt arrangemang och dynamik som fick låten att verkligen fastna för mig.

Om singeln berättar Cristóvam för bloggen:

“Jag började skriva på Setting sun redan 2018 när jag var på semester med min flickvän. Jag la låten åt sidan ett tag, men i år, med allt som händer och i en värld som blivit så annorlunda, så kom texten tillbaka till mig. Jag känner att jag haft tur som har kunnat hitta tröst i mitt eget lilla hörn, långt ut mitt i Atlanten.”

Musikvideon är regisserad av Pedro Varela och du ser det filmiska resultatet här nedan.Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.