Efter att ha släppt EP:n Idiot Grl i slutet av sommaren är det nu dags för ARI att gå in i höstperioden och främst då Halloween. För den 30:e Oktober släpper ARI den Halloween-inspirerade EP:n Kiss Me, Kill Me. Från den kan du här lyssna på första smakprovet i form av Murderer.

Här bjuder sångerskan oss på läcker rytmisk R&B-pop som bygger på ett destruktivt förhållande som ARI en gång hade. Allt producerat tillsammans med SHAED där de verkligen låter sångerskan starka röst får glänsa.

Om resultatet berättar ARI för bloggen:

Murderer är en hyllning till smärtan du känner när en kärlek dör. Det handlar om all den ilska, sorg och frenetiska känslor som verkar överväldiga er alla på en gång. Det gör att du känner dig galen. Jag tror att alla någon gång, även om det bara är ett ögonblick, har känt den själsskakande hjärtesorgen. Den här låten är mitt sätt att släppa ut alla dessa känslor och förhoppningsvis kan den göra detsamma för andra.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.