Rebecka Reinhard släppte EP:n Whale i Augusti. En EP som spelades in in både London och här i Sverige. Från EP:n kan du här nedan kolla in musikvideon till låten Stamford Hill. En video inspelad av Indra Linderoth i ett badkar tillsammans med levande ljus gröna äpplen samt matchande kläder. Allt i en enda blöt tagning.

Popmuzik Lover Patreon

Om videon berättar Rebecka:

”Jag vet inte varför jag alltid tycks bli dränkt i vatten när jag spelar in musikvideor på sistone. Kanske för att de två regissörerna jag har arbetat med är Fisk och Kräfta (båda vattentecken).
Hur som helst. För Stamford Hill ville vi fånga känslan av att ha fastnat och man kämpar för att ta sig framåt men kommer ingenstans. Jag har sminkat på mig, jag har tänt en massa ljus, du vet, gör mitt bästa för att hålla humöret uppe och njuta av en ny romantisk episod av mitt liv. Tyvärr går det inte enligt plan… Vad estetiken beträffar tog vi inspiration från de skingrande monokromatiska färgscheman på 90-talet som jag tycker är ganska lustiga men som också betonar desperationen i låten. Finns det förresten en frukt mer 90-tal än Granny Smith-äpplet?”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011