Rebecka Reinhard släppte EP:n Whale i Augusti. En EP som spelades in in både London och här i Sverige. Från EP:n kan du här nedan kolla in musikvideon till låten Stamford Hill. En video inspelad av Indra Linderoth i ett badkar tillsammans med levande ljus gröna äpplen samt matchande kläder. Allt i en enda blöt tagning.

Om videon berättar Rebecka:

”Jag vet inte varför jag alltid tycks bli dränkt i vatten när jag spelar in musikvideor på sistone. Kanske för att de två regissörerna jag har arbetat med är Fisk och Kräfta (båda vattentecken).
Hur som helst. För Stamford Hill ville vi fånga känslan av att ha fastnat och man kämpar för att ta sig framåt men kommer ingenstans. Jag har sminkat på mig, jag har tänt en massa ljus, du vet, gör mitt bästa för att hålla humöret uppe och njuta av en ny romantisk episod av mitt liv. Tyvärr går det inte enligt plan… Vad estetiken beträffar tog vi inspiration från de skingrande monokromatiska färgscheman på 90-talet som jag tycker är ganska lustiga men som också betonar desperationen i låten. Finns det förresten en frukt mer 90-tal än Granny Smith-äpplet?”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.