Då var det dags att upptäcka en ny duo från Göteborg här i bloggen.

Popmuzik Podcast

Det är Nicolai Kjellberg som tidigare varit med i Hearts & Colors som slagit sig samman med Andreas Thordenberg och bildade SoSo fauX 2019.

Först ut med den nya duon är singeln Twentyfourseven. Här får vi skön psykedelisk bedroom-pop med behagligt luftig produktion samt stark melodi. Med andra ord: väldigt lätt att gilla detta. Definitivt något som borde tilltala fans av Tame Impala och The Japanese House.

Om låten berättar Nicolai för bloggen:

Twentyfourseven skapades parallellt i Berlin och Göteborg när Andreas skickade över en ofärdig låtidé till mig via iMessage. Under min visit i det somriga Berlin började jag snart höra melankoliska melodier och ord som skildrade saker som jag under den tiden gick igenom. Vi ser den här låten som en presentabel dörröppnare till SoSo fauXs värld då det är den första låten vi skrev och producerade tillsammans som en duo.”

Låten släpps tillsammans med en musikvideo som bjuder på härligt retrodoftande videoeffekter och VHS-skimmer. Underbart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.