Desperate Youth är artistnamnet på den finlandssvenske låtskrivaren och producenten Oskar Karlsson. Han debuterade i somras med singeln Another time. Då sjöng han låten själv men nu har han släppt en ny version av låten som gästas av den tyska sångerskan NINA. Resultatet blir en härligt medryckande synthwave-låt som jag tror många av bloggens läsare kommer att uppskatta.

Apple Music

Om samarbetet berättar Oskar:

”Tillsammans med NINA har min ursprungliga vision för Another time nu blivit verklighet. Hon har gett låten en helt ny dimension och den andra personen i storyn har äntligen fått en egen röst. Jag kunde inte vara nöjdare med resultatet! ”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.