Desperate Youth är artistnamnet på den finlandssvenske låtskrivaren och producenten Oskar Karlsson. Han debuterade i somras med singeln Another time. Då sjöng han låten själv men nu har han släppt en ny version av låten som gästas av den tyska sångerskan NINA. Resultatet blir en härligt medryckande synthwave-låt som jag tror många av bloggens läsare kommer att uppskatta.

Favoriter Apple Music

Om samarbetet berättar Oskar:

”Tillsammans med NINA har min ursprungliga vision för Another time nu blivit verklighet. Hon har gett låten en helt ny dimension och den andra personen i storyn har äntligen fått en egen röst. Jag kunde inte vara nöjdare med resultatet! ”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.