Medryckande pop med Clinton John som här släpper singeln Fresh. En låt om känslorna man känner efter att ha träffat en ny kärlek. Härlig känsla och väldigt lekfull produktion gjorde att jag verkligen fastnade för detta.

Fresh är en låt om det ögonblicket när du inser att du faller för någon och alla känslor som kommer med det. Efter mitt första förhållande hade ungefär ett år gått och jag hade inte haft känslor för en annan kille och jag började att flippa ut för att jag kände att jag aldrig skulle ha känslor för någon annan än mitt ex. Jag hade gått på dejter och träffat andra människor men det kändes helt enkelt inte som att de hade gjort med min första pojkvän och jag fortsatte att söka för den där gnistan som jag hade med honom. När det äntligen hände var det som en blixt slog ner när jag insåg att jag föll för den här killen.”

Låten i sig släpptes faktiskt i fjol, men nu är det dags att släppa en video till låten inför kommande EP:n

”För konceptet med den här videon ville vi fånga början av ett ungt homosexuellt förhållande som jag upplevde när jag skrev låten. Personligen är ett av de första tecknen på att jag utvecklar känslor för någon är när jag inte vill att min tid med dem skulle ta slut och vi ville att videon skulle visa två personer som gick på en dejt vid sjön som blev till att spendera hela dagen och natten tillsammans med att springa runt i staden. Filmen Call Me By Your Name var en stor inspiration och vi försökte replikera en liknande energi i videon om spänningen av en sommarromans.”

Fresh är tagen från Clintons kommande EP Embarrassing som släpps den 19:e November.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.