Capital Soiree är en trio från Chicago i USA. Bandet består av Max Romero, Steven Rejdukowski och James Kourafas som här är aktuella med låten med den lysande titeln Pop band. Lekfull och skönt elektronisk produktion som färgats med sin perfekta retroproduktion. Lägg sedan till en lekfull video där killarna är omringade med hunkar på en fotbollsplan samt spelar live på ett tag i bästa The Beatles-stil.

Popmuzik Podcast

Lägg sedan till att låten handlar om att hitta sin egen personlighet och finna sig själv utan att bry sig om vad andra tycker och tänker. Ett bra HBTQ-ämne och en minst lika HBTQ-vänlig video.

-Älskar’t!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011