Moses Kigundu kommer ursprungligen från Uganda. 2009 flyttade han som 13-åring till Sverige tillsammans med sin familj och bosatte sig i Uppsala.
Knappt 10 år senare, 2018, köpte han sig lite musikutrustning och började skriva och producera låtar. Först ut av dessa låtar är singeln Håll ihop som Moses släpper under artistnamnet Glad Moss, och som du kan lyssna på här nedan.

En låt som uppmanar alla att hålla ihop. Om det så är en relation så som ett par, vänner eller familj, eller som många måste göra just nu att hålla ihop för att övervinna den globala pandemi som fortfarande sprids bland oss.

Med andra ord så ger Glas Moss oss en peppande låt för alla som kanske kämpar i motvind och som behöver den där extra pushen att gå framåt.
Sedan blir jag extra imponerad av rösten. Först trodde jag nästan det var Carola som sjöng, för rösten hade vissa likheter. Men sångerskan som framför Hålla ihop heter Sann Black. Känns som ett namn att lägga på minnet.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.