Moses Kigundu kommer ursprungligen från Uganda. 2009 flyttade han som 13-åring till Sverige tillsammans med sin familj och bosatte sig i Uppsala.
Knappt 10 år senare, 2018, köpte han sig lite musikutrustning och började skriva och producera låtar. Först ut av dessa låtar är singeln Håll ihop som Moses släpper under artistnamnet Glad Moss, och som du kan lyssna på här nedan.

Favoriter Apple Music

En låt som uppmanar alla att hålla ihop. Om det så är en relation så som ett par, vänner eller familj, eller som många måste göra just nu att hålla ihop för att övervinna den globala pandemi som fortfarande sprids bland oss.

Med andra ord så ger Glas Moss oss en peppande låt för alla som kanske kämpar i motvind och som behöver den där extra pushen att gå framåt.
Sedan blir jag extra imponerad av rösten. Först trodde jag nästan det var Carola som sjöng, för rösten hade vissa likheter. Men sångerskan som framför Hålla ihop heter Sann Black. Känns som ett namn att lägga på minnet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011