Radio Valley debuterade vå somras med singeln Bury my head som du även kunde lyssna på här i bloggen. Nu är det dags för de båda att dra ner lite på tempot och släppa den mer emotionella singeln Should’ve been you. Med behaglig och svävande produktion som målas upp av akustiska instrument tillsammans med ett skönt beat, framför de båda en traditionell duett som handlar om en kärlek du måste släppa taget om och rädslan för att ångra det för alltid.

Följ på Apple Music

”Detta var den första låten vi skrev tillsammans för ungefär två år sedan och vi kände båda två att det var något speciellt med den. Vi fick en idé om att starta en duo och själva ge ut den, vi kunde inte bara låta den samla damm som de flesta demos man gör under sitt liv. Det är en så härlig känsla att alla nu får höra den precis som vi föreställde oss det för två år sedan.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011