Jonas Rasmusson och Helena Wigeborn i den Malmö/Göteborg-baserade duon Train To Spain släppte idag EP:n ¿Amor? Det är första delen i en EP-trilogi som alla bygger på koncepten fyra nya låtar och en remix. Ett bra koncept säger jag.

Från ¿Amor? kan du här lyssna på den lysande singeln Living now. En härligt energifylld synthpoplåt med stark melodi som verkligen var kärlek vid första lyssningen.

Helena berättar för bloggen:

”En låt om att leva som du vill men fortfarande tvivlar om nära och kära är nöjda med vad du gör och den du har blivit.”

Just Living now är också låten som remixats på EP:n. Det är den mexikanska producenten Nórdika som gjort beatet lite tyngre och känslan ännu mörkare.

Michael Lövgren har under sitt artistnamn Milo Blue skapat en mer emotionell version av Living now. Svävande känsla i produktionen och fokuset på mixen är mer på Helenas röst. Väldigt behagligt och vinter-mysigt skulle jag säga.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.