Mountain Bird – Modern man

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Mountain Bird släpper med Modern man första smakprovet från sin kommande EP som då följer upp DearBrainLetMeSleep han släppte i början av året. Här bjuds vi på rytmisk och dansant elektro där Mountain Bird sjunger om dagens utmaningar så som att alltid vara uppkopplade och ständigt söka efter omedelbar bekräftelse vilket i sin tid gör oss än mer deprimerade.

Musikvideon är regisserad av sångaren tillsammans med Erik Ögnelooh och är första i raden av videor som släpps till de låtarna som utgör kommande EP:n.

“På Modern man ville vi diskutera girighet av våra grundläggande behov som idag är helt förstärkta till max med alla appar och endorfiner som flyter runt helt gratis. Vi vill alltid ha mer, men förr eller senare kommer allt att slå tillbaka på oss.

I videon har jag en dålig dröm och utsätts för den motreaktionen. Du ser mig kväva mig själv och låta mig fortsätta, eftersom vi tycker att det är viktigt att markera att alla är en del av problemet. Jag verkar också slåss med någon eller något, men egentligen kämpar jag bara med mig själv hela tiden. För det är i princip din egen typ av avsikter eller mål med sociala medier som gör det dåligt eller bra. Inte själva verktyget.”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.