Paul Simon och Edie Brickells dotter Lulu Simon är här tillbaka med ännu en singel i form av Strangers. En skönt medryckande poplåt med pulserande produktion som borde tilltala fans av Carly Rae Jepsen till 100%.

Låten i sig handlar om att komma över ett dåligt förhållande allt inpackat i en glittrande 80-talsproduktion som man bara älskar.

”Jag ville att den här killen skulle gilla mig så jag blev helt galen och försökte passa in i en miljö som bara blev så ogästvänlig för mig själv.
Så småningom var jag tvungen att erkänna för mig själv att jag blev osäker och eländig när jag inte kunde vara någon av dessa saker. Jag var tvungen att komma till sans med situationen och bara dra mig ur. Jag bestämde att ’Jag vill inte vara vän med dig, jag har aldrig bara varit vänner med dig, jag vet inte hur jag ska vara och jag vill inte lära mig’.
Sensmoralen av historien är att älska dig själv och nöjd dig inte med vad som helst, särskilt inte för något som är ohälsosamt för dig eller för någon som vill förändra dig. ”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.