Härligt pulseande pop med kanadensiska A is for Arrows som här släpper singeln Can’t stop. En medryckande poplåt till ytan med en text om att inte känna sig hemma i en relation. Där sångerskan sjunger om att hon är kär men inte känner något gensvar för känslorna riktigt.

”Jag älskar hur det här låten är ihopsatt. När du först lyssnar på den verkar den glad och bekymmersfri, men om du lyssnar på texten är de faktiskt lite mer vemodigt. Låten är baserad på riktiga känslor och en tid i mitt liv där jag inte kände mig säker på mitt förhållande. Jag kände att personen jag älskade inte var helt investerad och även om det gjorde ont och oavsett hur fruktansvärt de ibland fick mig att känna, kunde jag inte sluta älska personen. Jag tycker att det är ganska enkelt och för att vara ärlig, det var svårt för mig att ställa personen mot väggen och säga ”du var en skitstövel, men jag låter det gå för jag älskar dig så mycket” Sensmoralen över det hela är att musiken hjälper mig rensa mig själv, haha!”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.