pop

Philip Brooks – I’m so in love with all of my friends

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Med en drömliknande popkänsla som byggs upp av varma synthar och gitarrer levererar Philip Brooks här singeln I’m so in love with all of my friends. En låt där Philip tänker på de vänner som gått förlorade när de fått veta att det fanns starka känslor och inte bara vänskap med i bilden.

Lagom stor dos vemod och samtidigt bra melodi fick mig att uppskatta detta väldigt mycket, vilket jag tror du också kommer att göra.

Philip berättar för bloggen:

”Jag ville skriva en kärlekssång till mina platoniska vänner. För djup platonisk kärlek är enligt min mening så underskattad. Förr i tiden sökte jag alltid tillgivenhet och jag var känd för att falla för mina vänner hela tiden – det var i grunden mitt varumärke. Varje gång jag tog modet att vara uppriktig för att ta reda på om mina crushes kände likadant försvann människor från mitt liv tills jag befann mig helt ensam. Att känna mig både emotionellt och fysiskt distanserad från mina nära och kära de senaste månaderna fick mig att reflektera över det, och att skriva den här låten hjälpte mig att manifestera att djupt älska människor platoniskt är okej och tillräckligt och faktiskt är det riktigt fantastiskt. Låten betyder mycket för mig, särskilt för att så många av mina supertalangfulla vänner är med på den.”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.