pop

Fickle Friends – What a time

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

För oss som älskar retropop så kommer What a time med brittiska Fickle Friends vara given att lyssna på. Låten är första smakproven från bandet kommande EP Weird Years (Season 1) som då följer upp bandtes debutalbum You Are Someone Else från 2018.

Sångerskan Natti Shiner sammanfattar EP:n för bloggen:

“Denna EP är sammanfattar allt som hänt de senaste tre åren av våra liv. Det täcker allt från att vakna och känna sig fruktansvärd, att sitta fast i lockdown och känna sig orolig, till att bli hjärtekrossad. Det finns mycket där som jag tror att folk kommer att relatera till.”

Resultatet med singeln är medryckande och härligt färgad av både 80- och 90-talet i produktion. Skönt driv med en stark melodi som ändå för med sig av en del vemod vilket gjorde denna låt till någon jag tyckte var intressant.

What a time är en hyllningslåt för eskapism. Med allt som har hänt de senaste sex månaderna behöver de flesta lite tid bort från omvärlden. Det känns som att världen kommer att gå åt helvete, men samtidigt behöver du lite tid för dig själv. Stäng din sovrumsdörr, skruva upp musiken och dansa runt i rummet.”Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.