Dags för pulserande synthwave här i bloggen igen. Denna gång är det faktiskt närproducerad sådan. Hans Rohdin kommer ursprungligen från Trollhällan och bor numera i Göteborg. Han släpper med singeln Lamborghini första smakprovet från EP:n Hurt som släpps under hösten.

Favoriter Apple Music

Här bjuder Rohdin oss på filmisk produktion med tung basgång och klassiska synthar som lika gärna skulle kunna passa i en science fiction-film (tänk Tron Legacy) eller som soundtrack till ett racingspel från 80-talet. Jag tyckte i alla fall det var sjukt läckert och som fan av det mesta inom synthwave är det ju kul med någon från Göteborg som gör denna typ av musik också.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.