Det tog fem år, men nu är det dags för New Order att följa upp Music Complete från 2015 med ny musik. Singeln Be a rebel skulle ha släppts i samband med gruppens höstturné tillsammans med Pet Shop Boys, men på grund av Covid-19 så fick ju allt ställas in. Det hindrar ju inte bandet från att ge oss lite New Order-doftande synthpop ändå. Jag tycket i alla fall detta var riktigt nice.

Bernard Sumner berättar för bloggen:

“In tough times we wanted to reach out with a new song. We can’t play live for a while, but music is still something we can all share together. We hope you enjoy it… until we meet again.”

NYSU från Spanien har nu spelat in en läckert visuell video till Be a rebel som du kan se här nedan.

”Vi hade tidigare arbetat med NYSU från Madrid när de skapade en minnesvärd video för oss att till Restless och deras visuella fantasi och kreativitet slog verkligen an en ton med bandet. För Be a rebel har det varit fantastiskt att samarbeta med NYSU igen och deras inspirerande behandling och unika estetik kompletterar låten med en mycket originell vision.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.