Jag har funderat ganska länge på att göra Zoom-intervjuer. Men har alltid varit lite orolig över att kvalitén på ljud och bild skulle bli asdålig. (Vem har inte upplevt hackande Skype-samtal igenom åren?) Samtidigt så blev jag inspirerad av At home-serien på Apple Music som faktiskt inte är tekniskt briljant, utan mer är som den är. Så det kändes som kan de kan jag.

Med andra ord tänkte jag att det var dags att faktiskt börja med detta. För att man kan. För att det är roligt. För att det kan behövas fler roliga artistintervjuer.

Först ut är singelaktuella Nina Bring som precis släppt den lysande låten Förlåta som jag skrev om här i bloggen. Sedan är hon även aktuell i finalen av P4 Nästa med debutsingeln Nära. Så dubbelt aktuell just nu i och med att finalen är den 12:e September.

Så det är med andra ord dags för en fin-fin premiär här i bloggen. Där ni får uppleva min första Zoom-intervju. Applåder.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.