WATTS är en singer-songwriter från Nashville som släppt låtar under ett par års tid. Bland annat fick han bra spridning med singeln Feels 2018. Nu är han aktuell med singeln Get up. En låt om att faktiskt ta tag i saker och få saker gjorda. Allt producerat till en behaglig och skön poplåt med bra melodi.

Nordiska Favoriter

Get up är skriven tillsammans med Marcus Meston och Brandon Meagher. Just nu håller WATTS på att sammanställa en EP som kommer ut senare i år eller möjligen i början av nästa. Det är det som är det fina att vara oberoende artist. Man gör saker i sin takt, vilket passar just WATTS perfekt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.