7 / 10

Dynamisk elektronisk ljudlandskap som vågar vara lite mörkt och experimentell samt kommersiellt. På det hela ett bra avslut på sångerskans EP-trilogi.

  • User Ratings (0 Votes) 0

ANNELIE från Göteborg är här aktuell med sin tredje EP i en trilogi som inledes med Teenager 2017 och följdes upp av Neon Woods året därpå. Nya EP:n heter Autoimmune där de sex låtarna spänner sig från det mer mörkt synthiga och nästan experimentella som titelspåret och inledande Preludium: The Moment, till energifylld elektropop som Manual eller lekfullhet som på låten W.I.G.

Jag tycker det på det hela blev en spännande och varierande samling låtar. Några är tillräckligt lättsamma för att kännas som hits, samtidigt som en del låtar vågar sticka ut och vara lite svåra. Det blir med andra ord en spännande dynamik både mellan och inom låtarna. Med det skulle jag säga att det blev ett bra avslut på EP-serien.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.