Sångaren, skådespelaren och Friends-ambassadören Adrian Macéus fortsätter att charma oss med sina poplåtar. Nya singeln är en mer emotionell popballad där Adrian sjunger om problemet med att många ungdomar känner sig osäkra och tvivlar både på sitt yttre och sitt inre. Tjejen i låten är någon som Adrian gillade, men som själv inte tyckte hon var fin.

Favoriter Apple Music

”När hon sa det, tänkte jag ”va”? Hon är ju jättefin. Jag tyckte det. Alla försöker passa in hela tiden och det är synd. Hade varit skönare om alla kunde vara sig själva, och vågade vara det. Vi måste tro på oss själva. För om inte vi gör det vem ska då göra det?”

She don’t know är skriven av Adrian tillsammans med Karl Ivert och Kian Sang. I videon kan du se Adrian vandra runt på Skeppsholmen tillsammans med den där tjejen som kan vara just den personen Adrian sjunger om.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.