Sångaren, skådespelaren och Friends-ambassadören Adrian Macéus fortsätter att charma oss med sina poplåtar. Nya singeln är en mer emotionell popballad där Adrian sjunger om problemet med att många ungdomar känner sig osäkra och tvivlar både på sitt yttre och sitt inre. Tjejen i låten är någon som Adrian gillade, men som själv inte tyckte hon var fin.

”När hon sa det, tänkte jag ”va”? Hon är ju jättefin. Jag tyckte det. Alla försöker passa in hela tiden och det är synd. Hade varit skönare om alla kunde vara sig själva, och vågade vara det. Vi måste tro på oss själva. För om inte vi gör det vem ska då göra det?”

She don’t know är skriven av Adrian tillsammans med Karl Ivert och Kian Sang. I videon kan du se Adrian vandra runt på Skeppsholmen tillsammans med den där tjejen som kan vara just den personen Adrian sjunger om.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.