pop

Julia Viktoria – Can’t stop

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter singlarna I don’t wanna be forgotten och Things we never had är Julia Viktoria redo att släppa tredje singeln som behandlar den personliga kris som sångerskan gick igenom. På Can’t stop sjunger Julia om magkänslan när hon börjar inse att hon kommer att bli övergiven av personen hon hade ett förhållande med. Julia berättar:

Can’t stop är låten jag skrev när jag insåg att jag förändrats som människa av mitt förhållande. Jag insåg plötsligt att jag gjorde allt för att behaga och ändrade om mig själv så mycket att jag tänjde på mina gränser. Min magkänsla sa till mig att jag var på väg att bli övergiven men jag vägrade att ge upp. Djupt inom mig själv visste jag att det bästa var att ta mig ur detta, men det var så svårt och det gick inte eftersom jag brydde mig så mycket om den andra personen.”

Allt producerat till en skönt medryckande poplåt med stark melodi och driv. Lite som en kontrast till den mer vemodiga sången. Precis det som vi nordbor är mästare på att göra, dansa och gråta på samma gång.
I Julias fall är det frågan om lysande pop som du garanterat vill ha i din spellista.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Swedish pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.